Fan Club Polskich Siatkarzy działa za pomocą Polskiego Związku Piłki Siatkowej
Z pewnością nie jeden/jedna z Was był/była na meczu siatkówki. Być może udało Wam się porozmawiać z siatkarze, bądź po prostu go obserwować. Albo po prostu słyszeliście to i owo. Co sądzicie na ich temat. Czy są sympatyczni, czy nie. Z kim warto rozmawiać, z kim nie. Wyraźcie swoje zdanie
Zacznę od siebie. Nie polecam żadnych próśb, rozmów, czy zdjęć z Zagumnym i Zatorskim. A na jednym z forum czytałam, że Możdżonek też jest niesympatyczny i nic go nie obchodzi. Czy taki kapitan jest dobry? hmmm zobaczymy.
Za to bardzo fajnie z kibicami współpracuje Zibi, Ruciak i Kubiak. W sumie to Czarnowski też
Użytkownik
jeśli chodzi o Możdżonka to mam inne zdanie kiedyś spotkałam go w pizzerii, podeszłam i zapytałam czy mogę prosić o autograf a on, że pewnie nie ma problemu i był sympatyczny także ja się spotkałam z normalną reakcją z jego strony :-)
Użytkownik
Marcin na kapitana nie pasuje według mnie kapitan powinien byc bardzo charyzmatyczny
Użytkownik
co do samej jego osoby nic nie mam ale masz rację kapitan powinien być bardziej wyrazisty, ja myslałam osobiście, że kapitanem zostanie Paweł Zagumny
Paweł? Nieee, tylko nie on... Taki sam zamulony jak Marcin hahaha Siatkarzami, którzy zawsze pobudzają do gry i motywują na przerwach są: Zibi, Kubiak, Kurek, Igła i Żygadło. Igła nie może być kapitanem, bo jest libero... wielka szkoda. Najstarszy jest Żygadło, więc teoretycznie on mógłby przejąć tą "posadę", ale najlepiej w tej roli spisałby się Bartman.
Co do Możdżona, to nie znam, ale tak czytałam.
Użytkownik
Ja myśle że powinien być Zagumny , gdzie Ty zauwazylas u Pawła zamulenie to nie wiem ale zdanie szanuje
Użytkownik
a ja bym widziała np jeszcze w roli kapitana Daniela Plińśkiego jakby grał
Mario, zauważyłam Było to widać w jego oczach. On się nie nadaje. To musi być osoba bardzo energiczna, a do takich zalicza się kandydatów, których wcześniej wymieniłam
Możdżon... zdecydowanie zły wybór. Nie mam pojęcia czym się kierował Anastasi przy tym wyborze <lol2>
Użytkownik
a dlaczego to Anastasi wybiera kapitana? ja myślałam, że to zawodnicy wybierają swojego kapitana w końcu to on ich reprezentuje i o nich walczy
Użytkownik
U nas zawsze zbierali się wszyscy w szatni i było anonimowe głosowanie na kapitana
Administrator
Może wybór Marcina nie był najodpowiedniejszy ale musimy to uszanować
Użytkownik
a uszanujcie to wasze polskie problemy hehe
Użytkownik
nasze polskie problemy? ach
Użytkownik
Wasze bo ja martwie sie włoskimi problemami i juz dawno bym obywatelstwo zmienil ale nie mam do tego podstaw prawnych ;(
Administrator
Dlaczego jeśli można wiedzieć ?